fbpx

Bekijk de anti-aging behandelingen

Bindweefselmassage (Natural Facelifting)


Dit is een fantastische manuele verjongingskuur voor je gezicht, hals en decolleté. Een natuurlijke facelift voor mannen en vrouwen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage word je huid op een natuurlijke manier gelift. Al na één behandeling zie je dat rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken. Je huid ziet er direct beter en gezonder uit en heeft een aangenaam frisse uitstraling.

Continue prikkeling
Natural Facelifting is een behandeling die uit 2 delen bestaat:
– Stimulerende behandeltechnieken
– Lymfedrainage
Door de combinatie van bovenstaande technieken komen we tot het beste resultaat van een facelift op een natuurlijke manier. Je huid wordt continu geprikkeld waardoor deze veel actiever wordt en je er jaren jonger uit ziet.

Uniek
Wat maakt deze vorm van bindweefselmassage nou zo uniek? Het is de enige manuele techniek ter wereld, die de basistonus en de elasticiteit van je huid en het onderliggend spierweefsel herstelt. We activeren met deze techniek zelfs je botweefsel! Bindweefsel kan zich aanpassen aan de eisen die eraan gesteld worden. Bij intensieve belasting (de massage) wordt het door aanmaak van nieuw materiaal sterker, net als je spieren en botten.

Resultaten
– Oogcontouren worden gladder
– De huid oogt strakker en elastischer
– Verzakkingen worden gelift
– Betere doorbloeding van de huid- en gelaatsspieren
– Hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
– Gelaatscontouren verstrakken
– Vochtophopingen (bijv. rond de ogen) verdwijnen.

Hoe vaak
De behandeling wordt in kuurvorm aangeboden in 5, 10 of 15 behandelingen, afhankelijk van de huidconditie. Hierna is onderhoud belangrijk. Het is raadzaam om de bindweefselmassage maandelijks te herhalen. De kuur boek je het liefst 1 a 2 keer per jaar. Zo ben je verzekerd van een optimaal resultaat.

O2 Intraceuticals Infusion

Zuurstof geeft de huid energie en is geschikt voor alle huidtypes. Na deze behandeling zie je er jaren jonger uit. Je gezicht is glad en egaal, gevoed en gehydrateerd. Een unieke ontspannende ervaring met direct resultaat!

Na jaren van onderzoek en door medische en cosmetische wetenschap te combineren is het Intraceuticals Infusion systeem ontwikkelt. Onder hyperbarische hoge druk wordt zuurstof toegepast in de wereld van professionele huidverzorging. Australische Universiteiten ontwikkelden prachtige serums die in combinatie met deze zuurstof direct het oppervlak van de huid voller en jeugdiger maken. Een zeer aangename behandeling van het hoogste niveau!

  • Rejuvenate serum: laat fijne lijntjes verdwijnen en verjongd de huid.
  • Opulence serum: een ‘ophelderende’ innovatie om niet alleen de huid te verjongen, maar ook balans te brengen in pigmentstoringen. De huid krijgt weer een frisse en stralende teint.
  • Atoxelene serum: een 10 minuten, niet operatieve, geen naalden, geen pijn alternatief voor anti-rimpelinjecties.

Alle serums en de aanvullende productenlijn bevatten dezelfde baanbrekende hyaluronzuur technologie en leveren anti-oxidanten, vitamines en voedingsstoffen aan de huid. Intraceuticals is al in meer dan 25 landen verkrijgbaar. Veel celebrities zijn zo enthousiast over deze therapie dat zowel hun naam als gezicht voor promotionele doeleinden mag worden gebruikt.

De ouder wordende huid

Als we ouder worden kunnen we steeds minder makkelijk zuurstof uit de omringende lucht op nemen en maken we steeds minder hyaluronzuur (natuurlijke vochtbinders) aan. Het resultaat is het aftakelen van het regeneratieproces. Jonge cellen vernieuwen zich om de 28 dagen. Als we ouder worden duurt het soms 60 tot 70 dagen voor een cel zich heeft vernieuwd. De lederhuid wordt dunner en verliest daardoor haar volheid en huidige contour. Tegelijkertijd wordt de opperhuid dikker, een direct gevolg van de invloed van UV licht. De huid wordt minder elastisch en verliest haar jeugdige glans.

Resultaat van O2 Intraceuticals Infusion

De infusions bieden doelgerichte behandelingen tegen fijne lijntjes, pigmentstoringen en schade door de zon. De combinatie van deze infusions en zuurstof bewerkstelligt osmotische hydratatie en maakt de huid zichtbaar jonger en steviger. Het resultaat van één enkele behandeling is maximaal een week lang zichtbaar. Indien gekozen wordt voor een kuurbehandeling (6 keer) met nabehandelingen om de 4 tot 12 weken, dan versterkt het collageen zich optimaal waardoor de huid er jaren jonger uitziet en blijft zien!

Indicaties: Acné, zonbeschadigde huid, littekenweefsel, rosacea, couperose, dermatitis, eczeem, psoriasis.

Venus Freeze

Venus Freeze pakt zichtbare tekenen van huidveroudering aan. Naarmate je ouder wordt neemt de hoeveelheid collageen in je lichaam af. Dat is zichtbaar als je huid slapper en minder soepel wordt.

Venus Freeze is een pijnloze, niet chirurgische behandeling die op een aangename wijze warmte creëert in de diepere huidlagen om het collageen te stimuleren. Dit is effectief om rimpels te reduceren, de huid te verstrakken, cellulite te verminderen en om bodycontouring te realiseren, door lokale vetophopingen aan te pakken.

Hoe werkt het?
De MP2 technologie is een krachtige combinatie van multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen, die de productie van nieuw collageen en elastine stimuleert. Door de magnetische pulsen worden nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes aangemaakt. Het resultaat is een zichtbaar gezondere en verjongde huid.

Voor wie is de Venus Freeze behandeling geschikt?
– Veilig voor zowel mannen als vrouwen
– Veilig voor alle huidtypen, ongeacht leeftijd of huidskleur
– Cliënten met huidverslapping die een liftend effect willen bereiken voor zowel gezicht als lichaam
– Cliënten die huidverstrakking en contourverbetering wensen voor zowel gezicht als lichaam
– Cliënten die lijnen en rimpels willen reduceren
– Cliënten die van hun wallen en donkere kringen onder de ogen af willen
– Cliënten die een lipolyse werking wensen op het lichaam
– Cliënten met cellulite
– Cliënten die hun huidbeeld willen verbeteren bij striae

Wat te verwachten?
De hoeveelheid behandelingen en de behandelduur is afhankelijk per indicatie. Gemiddeld heb je 8 tot 10 behandelingen nodig en is na 3 maanden 1 vervolgbehandeling noodzakelijk om het resultaat optimaal te houden. Als je interesse hebt, dan maken wij uiteraard graag samen met jou een effectief behandelplan.

Superieure veiligheid en comfort
Deze innovatieve- en krachtige technologie levert zichtbare resultaten op een aangename wijze voor gezicht, hals en lichaam. Er is geen hersteltijd nodig na de behandeling. Radiofrequentie wordt al vele jaren in de medische wereld toegepast en is bewezen veilig en effectief.

Cliënten vertellen:
“ Ik wist niet wat ik kon verwachten tijdens mijn eerste behandeling. Het was aangenaam warm en voelde als een massage. Het was geheel pijnloos en zelfs zeer ontspannend. Of ik opnieuw deze behandeling wil ondergaan? 100% omdat ik het als heel prettig heb ervaren.” – Nicole

“ Naarmate ik ouder word, stoor ik mij steeds meer aan de lijnen rondom mijn ogen. Ik wil geen plastische chirurgie, de Venus Freeze behandeling is een perfect alternatief. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling.” – Paul

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!