fbpx
Behandeling in coronatijd: wat kun je van ons verwachten?

Behandeling in coronatijd: wat kun je van ons verwachten?

We mogen weer open! Eindelijk kun je je gezicht weer een opknapbeurt geven, je handen en voeten door ons in de watten laten leggen en genieten van een mooi verzorgd uiterlijk. Wel hebben we ons nog even te houden aan de coronamaatregelen, waardoor het allemaal net iets anders gaat dan gewoonlijk. Dit kan misschien wat onwennig aanvoelen. Hoe gaat een behandeling nu precies te werk? En wat staat je allemaal te wachten in onze salon? We geven je hieronder een overzicht van alles wat je moet weten.

Afspraak maken

Momenteel kun je alleen bij ons terecht op afspraak. Wanneer je een telefonische afspraak maakt, stellen we je eerst een aantal vragen. Dit heeft betrekking op je gezondheid: heb je de afgelopen tijd klachten gehad, ben je in thuisisolatie geweest en zijn je gezinsleden en huisgenoten gezond? Als je in goede gezondheid verkeert, dan ontvangen we je graag in onze salon en plannen we een afspraak in. Zorg dat je die dag op tijd komt. Dat betekent niet te vroeg, maar ook niet te laat, zodat je niet lang hoeft te wachten in de ontvangstruimte en er afstand bewaard kan worden. En ook zodat er voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

Bij klachten, blijf thuis

Heb je een afspraak, maar voel je je die dag niet helemaal lekker? Blijf dan thuis bij de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheid, verhoging of koorts (vanaf 38 graden). Het vervelende is dat veel van onze klanten rond deze tijd last hebben van hooikoorts. Hoewel de klachten vaak wel herkenbaar zijn als je er jaarlijks last van hebt, kan het toch lastig zijn om het onderscheid te maken tussen hooikoorts, een verkoudheid en coronasymptomen. Om het zekere voor het onzekere te nemen, vragen we je om een nieuwe afspraak te maken zodra klachten afgenomen zijn.

Hygiëneprotocol

Voor de veiligheid van de klant en onszelf, vragen we je om onderstaande regels op te volgen bij een bezoek aan onze salon:
kom alleen naar de salon
was je handen bij binnenkomst en gebruik de desinfecterende handgel
hang je jas zelf op
neem plaats met 1,5 m afstand van anderen
draag het mondkapje en de handschoenen die je van ons krijgt
betaal het liefst contactloos via pin

In vertrouwde handen

Natuurlijk gelden deze regels ook voor ons. Wij laten onze temperatuur dan ook elke dag opmeten en komen niet naar het werk bij klachten. Om jou te beschermen, gaan wij een stapje verder om er zeker van te zijn dat je geen risico loopt. Daarom volgen wij het advies van ANBOS op. Zo maken we gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals mondneusmaskers. Ook dragen we handschoenen en een anti-spatbril. Stoelhoezen, handdoeken of dekens die we gebruiken worden na elke klant vervangen en heet gewassen. En we maken alle gebruikte instrumenten, apparatuur en oppervlakten waarmee in contact is gekomen, grondig schoon.

Persoonlijke aandacht

Het klinkt misschien wat ongezellig en onpersoonlijk, maar je hoeft je echt geen zorgen te maken. We willen het niet ingewikkelder maken dan het is. Wij doen er alles aan om jou te beschermen, zonder dat het persoonlijke contact verloren gaat. Jouw gezondheid staat voorop, maar jouw comfort ook. We zorgen er daarom voor dat dezelfde ontspannen en vertrouwde sfeer die je van ons gewend bent, behouden blijft. Zoals altijd hebben wij alle aandacht voor jouw persoonlijke wensen, zodat je je geheel op je gemak voelt!