fbpx

Bekijk onze Botox & Filler behandelingen

Botox- en Fillerbehandelingen

Botox
Botoxbehandelingen zijn altijd gericht op de zenuw die een spier activeert. Door de zenuw stil te leggen kan de spier niet meer samentrekken.  Dit effect treedt op na 5-12 dagen en houdt 3 tot 4 maanden stand. Doordat de spierspanning op deze manier wordt onderdrukt, worden rimpels zachter en minder opvallend.

Fillers
Filler behandelingen zijn bedoeld om een gebrek aan vulling bij te werken. Dat kan zijn in de huid, onder de huid of op het bot. Fillers geven een prachtig en direct resultaat bij rimpels die niet onderhevig zijn aan spieractiviteit. Voor fijne lijntjes wordt een dun hyaluronzuur als filler gebruikt en voor diepe rimpels een dikkere variant.

Sculptra
Sculptra is een middel dat de fibroblasten activeert tot het aanmaken van meer collageen, elastine en hyaluron. Sculptra is een waterige oplossing van melkzuurpareltjes waaraan ook lidocaïne ter verdoving is toegevoegd. Een ampul levert 9 cc injecteerbare vloeistof. Na de injectie wordt het water door het lichaam geresorbeerd, waarmee het directe effect van de inspuiting verloren gaat. Sculptra levert pas na 5 weken een eerste zichtbare verbetering. Het proces van het verkrijgen van steeds meer volume kan wel 5 maanden duren totdat het eindresultaat is bereikt.

De Sculptrabehandeling is bij uitstek geschikt voor sterk ingevallen gezichten of voor het bereiken van wat hogere jukbeenderen als alternatief voor het injecteren met hyaluronzuur. De behandeling kan na 8 weken worden herhaald en de effecten zijn vaak een jaar lang zichtbaar.

Prophilo
Prophilo bestaat uit een mengsel van een kort en een lang hyaluronzuur. Het trekt daarom veel water aan, waardoor de hydratatie van de huid toeneemt en daardoor ook het volume. Hierdoor zullen rimpeltjes minder zichtbaar zijn. Dit middel is zeer bruikbaar bij een verouderde, sterk gerimpelde huid van bv de wangen, de kin of zeker ook de onderkin en hals.

Prophilo wordt in dotjes van 0,2 ml oppervlakkig in de huid gespoten, waardoor er tijdelijk bolletjes ontstaan. Deze bolletjes zakken binnen een uur weg. Het hyaluronzuur zoekt zelf zijn weg naar de plekken waar een hyalurontekort is. Prophilo kun je eenmalig toedienen; een mooi resulaat bereik je na twee- of driemaal injecteren met een tussenpoos van 6 weken.

Vampire facelift (PRP)
De behandeling met Platelet Rich Plasma ( PRP) staat ook bekend onder de naam Vampire Facelift. Het betreft een behandeling waarbij eigen bloed in de centrifuge wordt gescheiden in twee delen, de cellen en het plasma. In het plasma zitten ook de bloedplaatjes en aan deze bloedplaatjes is het groeihormoon gekoppeld. Het plasma wordt dicht aan de oppervlakte weer ingespoten in de huid. Daardoor ontstaat er ter plaatse een verdubbelde concentratie of meer dan dat van het groeihormoon. Hierdoor gaat de huid sneller groeien. Dat heeft een gunstig effect op fijne rimpels, littekens en pigmentaties. Ook worden kale en kalende plekken behandeld van hoofdhaar en wenkbrauwen, en bij gelijktijdige toediening van prp en het hechten van wonden zijn mooie en snellere resultaten beschreven.Hoewel de te behandelen zone wordt verdoofd met een sterke antipijn gel, is de behandeling niet geheel pijnloos. De behandeling kan na vier tot zes weken worden herhaald. De beste resultaten worden beschreven na drie behandelingen op een rij.

Draadlift PDO
PDO draadjes zijn voor de Nederlandse cosmetische wereld dé grote vernieuwing sedert 2014. De draadjes, gemaakt van polydioxanon, afgekort pdo – een stof die al jaren veilig wordt gebruikt in de fabricage van oplosbare hechtingen – worden onder de huid geplaatst op verschillende diepten, en lossen in zo’n acht tot achttien maanden tijd, afhankelijk van de dikte, geheel op. De draadjes zetten het lichaam aan tot het aanmaken van collageen en elastine. Er zijn ook al publicaties waaruit blijkt, dat ook de eigen hyaluronzuurproductie wordt gestimuleerd. Dat alles leidt tot een verjonging van de huid die wel tot twee jaar zichtbaar kan blijven. Draadjes kunnen worden gebruikt voor het strekken van de huid, het comprimeren van overtollige huid en het verbeteren van de structuur. Belangrijke toepassingen zijn de kraaienpootjes, de wenkbrauwlift, de rokerslijntjes, de verticale plooien op de wangen, marionetlijntjes en het verbeteren van de kaaklijn. Heel mooi is ook het resultaat bij de behandeling van plooien en rimpels in het decolleté. Ook de slappe huid van de achterzijde van de bovenarmen, de binnenzijde van de bovenbenen of de buik reageert bijzonder goed op deze nieuwe therapie.

Een heel mooie toepassing van de PDO-draadjes is de verjonging van het decolleté. Rimpels en lijnen daar verraden vaak je leeftijd. Met een klein aantal draadjes wordt het decolleté onmiddellijk veel strakker. Soms kun je dat nog combineren met een mesotherapie met een dunne filler.  Het resultaat zie je al na 10 dagen en blijft tot twee jaar zichtbaar

Happy Lift
Met de Happy Lift-methode kunnen met verschillende soorten draden ingrepen worden gedaan, waarbij een behoorlijke trekkracht of lift moet worden bereikt. De draden hebben weerhaakjes, die of dezelfde kant uitwijzen of juist tegengesteld zijn. Deze draden zorgen voor een mooie lift van de wenkbrauw, een lift van de wangen, van de hals, zelfs van de bovenarmen, buik (met striae) en de dijbenen. De draden worden ingebracht onder lichte lokale verdoving en ze blijven tot zes jaar een mooi resultaat geven. De draden gemaakt van caprolacton, lossen geheel op in het lichaam. Allergieën voor de draad zijn niet bekend. Happy Lift-behandelingen kunnen gewoon in de kliniek worden uitgevoerd. Na 24 uur ben je meestal weer toonbaar en zijn ook alle insteekopeningen weer genezen. Net als bij de pdo-draden, komt het grootste effect van het aanmaken van collageen in de huid langs de draden. Daarom zie je vanaf drie maanden een mooie verbetering optreden, en die soms nog doorzet tot na wel 12 maanden. Het resultaat is heel natuurlijk.
De Happy Lift van de wangen is een goed alternatief voor de mini-facelift én veel goedkoper én ook zonder grote operatieve ingreep. Dat geldt zeker ook voor de Happy Lift van de hals: snel, mooi en goedkoper dan de alternatieven. Een heel bijzondere lift is de Boca, waarmee de rand van lip meer volume krijgt en daarmee de gehele lip. De ingreep is zowel bij de boven- als de onderlip uit te voeren.

Consult

 

Welke behandeling past bij jou?
Wil je weten welke behandeling het beste bij jou past, maak dan een afspraak voor een uitgebreid consult. Dr. Aghina neemt altijd ruim de tijd en zal vragen wat hij voor je kan doen. Daarna bespreekt hij samen met jou de mogelijkheden en het te verwachtte resultaat. Als je besluit een behandeling te ondergaan, dan maakt hij voor- en na foto’s. Altijd erg leuk en belangrijk om te zien hoe het uiteindelijke resultaat geworden is en natuurlijk of je tevreden bent.

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!