fbpx
Contourverbetering: weer strak in je vel met de Vital Contour Treatments!

Contourverbetering: weer strak in je vel met de Vital Contour Treatments!

Het liefst zou je weer net zo strak in je vel zitten als vroeger. Helaas lijkt je lichaam soms een andere wil te hebben. Hoe goed je je huid ook verzorgt, het valt niet mee om die mooie gestroomlijnde contouren weer terug te krijgen. De tijd staat niet stil als het om je huid gaat en huidverslapping slaat door de jaren heen steeds meedogenlozer toe. Toch is het nog geen verloren zaak! Om het effect van het natuurlijk huidverouderingsproces terug te draaien en weer een mooie en strakke huid te krijgen, biedt Vital Huidinstituut verschillende behandelingen aan.

Huidverslapping

Een strakke, gladde huid is makkelijker gezegd dan gedaan. Met de jaren begint je huid namelijk iets te verslappen. Dit komt doordat je huid steeds minder collageen aanmaakt. Het onderliggende bindweefsel begint losser te zitten en ook in het gezicht gaat de huid naar verloop van tijd een beetje hangen. Gelukkig kun je de contouren van je gezicht weer strakker maken en er zo weer een aantal jaar jonger uitzien.

Bindweefselmassage

Bij Vital Huidinstituut bieden we hiervoor een ‘natuurlijke facelift’ aan: een bindweefselmassage. Dit is een manuele techniek die het onderliggende bindweefsel, maar ook het spier- en botweefsel verstevigt. Lifting ontstaat op een natuurlijke manier. Het allermooiste is, dat bij deze behandeling geen naalden of fillers komen kijken.

Venus Freeze

Een andere behandeling die zijn effectiviteit heeft bewezen bij contourverbetering is de Venus Freeze. Deze behandeling is zeer populair, ook onder bekende Nederlanders. Venus Freeze stimuleert de aanmaak van collageen zodat de huid zichzelf kan herstellen. Dit komt door de multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen die de Venus Freeze de huid in stuurt.

Rejuvi Facial Contour Treatment

In combinatie met de kwaliteitsbehandelingen en de producten van Rejuvi bereik je een nog optimaler resultaat. De Rejuvi Facial Contour Treatment is een verstevigende behandeling voor de gezichtshuid, die zowel bestaat uit een praktijkbehandeling als een behandelprocedure voor thuis om je huid optimaal te verzorgen. De krachtige combinatie van drie actieve producten pakt huidverslapping intensief aan, met een perfect liftend resultaat. De effectieve werkstoffen uit Rejuvi Fruitzuren penetreren diep in de huid, terwijl het Rejuvi Facial Firming Mask de huid verstevigt en voor een liftend effect zorgt. De eigentijdse Rejuvi Contour Formula heeft daarnaast een stimulerende werking. Het verbetert de bloed- en lymfecirculatie, scheidt vetcellen en voert vocht af. De professionele praktijkbehandeling duurt 60 minuten.

Optimale thuisverzorging

Voor een optimale werking van de praktijkbehandeling, volgt er nog een behandelprocedure met de producten van Rejuvi om het effect te ondersteunen. Dit zijn producten voor thuisgebruik met instructies om je huid te verzorgen. Dit doe je als volgt:
 ’s ochtends: breng de Rejuvi ‘r’ Skin Refreshener aan op de gezichtshuid, met een paar druppels Rejuvi ‘a’ Renewal Complex en een druppel Rejuvi ‘a’ Asta Enhancing Serum, gevolgd door de Rejuvi ‘b’ Skin Moisturizer.
 ’s avonds: reinig de huid met Rejuvi ‘o’ Cleansing Milk en breng Rejuvi ‘r’ Skin Refreshener aan met een wattenschijfje, sluit af met het Rejuvi ‘n’ Bio Rejuvenating Complex.

Over Vital Huidinstituut

Ben je benieuwd wat een contourverbeterende behandeling voor jouw huid kan betekenen? De huidspecialisten van Vital Huidinstituut kijken samen met jou welke behandeling het beste bij je huidtype past en voorzien je graag van een persoonlijk productadvies om je huid in topconditie te houden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!