fbpx

Fotofinder: professionele ‘voor’- en ‘na’-foto’s

 

Het belang van goede foto’s
De Fotofinder Mediscope maakt het mogelijk om de juiste behandelingen te adviseren aan onze klanten. Met behulp van de Fotofinder Mediscope kunnen wij het behandelplan nader toelichten en de verwachte resultaten bespreken. Dankzij de speciale portretstatief kunnen wij opnames maken van het gezicht.

www.fotofinder-systems.com

Daarbij wordt rekening gehouden met het licht van de flits en de afstand tot de camera. Zo maken wij identieke voor –en na foto’s zodat wij je de beste vergelijkingsfoto’s kunnen laten zien. Met het handstatief worden gelijke foto’s van het te behandelen lichaamsdeel gemaakt.

Close-up
Met de speciale software toepassingen kunnen wij ook close-up foto’s maken van bloedvaatjes, acné en pigmentvlekjes. Met de speciale UV-scan software kunnen wij voor jou de mate van zonbeschadiging van jouw huid bepalen.

Huidanalyse rapport
Een unieke eigenschap van de Fotofinder is de skinspector. Met dit programma kan een deskundig huidanalyse rapport gemaakt worden om te bepalen welke behandeling het beste bij je past. Na de behandeling(en) kan met dit programma ook de mate van verbetering gemeten worden. Dit geeft ons en jou, een nog beter inzicht in het behaalde resultaat van de behandeling.

Prijs
De prijs om een huidanalyse rapport te laten opstellen bedraagt: € 35,00

 

.

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!