fbpx
Huidverbetering: zorg voor een huid die staat als een huis!

Huidverbetering: zorg voor een huid die staat als een huis!

Helaas: de tijd staat niet stil en dat is vroeg of laat aan je huid te zien. Maar als er iets is dat jij graag wilt, is het wel mooi ouder worden! Met andere woorden: jij wilt wél die levenservaring en wijsheid die door het verstrijken van de tijd toenemen, maar niet die rimpels, droogheid, grove lijnen en verslapte huid. Wist je dat je niet per se onder het mes hoeft om dit te kunnen bereiken?

Huidverbetering: versterk de fundering

Dit gaat misschien heel technisch klinken. Maar eigenlijk is jouw huid te vergelijken met een gebouw. Aan de basis van elke constructie ligt de fundering. Als de fundering zwak en niet goed onderhouden is, dan wordt die kwetsbaarder naarmate die ouder wordt. Maar is de fundering sterk, gezond en veerkrachtig, dan krijg je daar een stevige huid en een natuurlijk jeugdige uitstraling voor terug. Met de Cold Plasma kun je de fundering van je huid weer sterker maken, zodat die weer staat als een huis!

Gezond en stralend

Om er fris, zacht en jeugdig uit te zien, heeft jouw huid de juiste werkstoffen nodig. Dit is ook het uitgangspunt van de Cold Plasma-behandeling. Tijdens de behandeling zal er koude plasma-energie op het te behandelen gebied worden gericht, waarbij je huid niet wordt geraakt. De plasma-energie dringt tot diep door in de celwand. Het gevolg is dat er kleine openingen ontstaan in de celwand, waardoor er grote hoeveelheden werkstoffen in de huid kunnen doorsluizen. Het bindweefsel wordt hierdoor gevoed met vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Hierdoor wordt je huid aan het werk gezet om zichzelf te vernieuwen. Dit zal je ook merken: je huid gaat er gezond, stevig én stralend uitzien!

Diepgaande werking

Het koude plasma werkt niet alleen op je huid, maar dringt tot diep in je bindweefsel en in de lymfebaan door. Hierbij komt er zuurstof vrij, waardoor de stofwisseling van je cellen beter wordt. En dat is nou nét de bedoeling, want hierdoor ga je meer collageen en elastine aanmaken. Je huid wordt strakker, en je rimpeltjes en lijntjes worden vager en zachter. Omdat er ook zuurstof vrijkomt tijdens de behandelingen, worden er ook bacteriën, virussen en schimmels op je huid doodgemaakt. Je huid krijgt dus een echte grondige opfrisser, en eventuele problemen als acne zullen hierdoor ook minder worden.

Een goede voorbereiding is…

Wanneer we van start gaan en je lekker in de onderuit behandelstoel ligt, zal de behandelend huidspecialist eerst uitgebreid je gezicht reinigen. Met een roterende beweging wordt je huid met een lotion en een tonic schoongemaakt. Met de peeling die daarna volgt, is je huid helemaal klaar voor de behandeling met de plasmapen. Op het hele te behandelen gebied wordt er in een aantal minuten een serie punten gezet met het Cold Plasma apparaat. Dit apparaat kan een wat tintelend gevoel op je huid geven. Hiervan voel je echter weinig. Tot slot krijg je uiteraard een uitgebreide naverzorging. Deze bestaat uit een lekkere lotion en een verzorgend masker. Dit draagt allemaal bij aan de versnelling en de intensivering van het proces van huidverbetering.

Ook thuis aan de slag!

Na de behandeling krijg je nog een uitgebreid advies over hoe je de naverzorging het beste kan uitvoeren. Het resultaat van een een Cold Plasma-behandeling? Een zachte, stevige, egale en aanzienlijk meer jeugdige huid. En blijf je thuis ook elke dag je huid goed verzorgen met de producten, dan geniet je op een snellere termijn van een prachtig resultaat. Voordat we beginnen met de totale behandeling, zal er trouwens eerst altijd een uitgebreid intakegesprek plaatsvinden. Hierin bespreken we jouw wensen en doelen, en kun je natuurlijk ook al je vragen stellen over de behandeling.

Voordelen Cold Plasma

De voordelen van Cold Plasma nog even op rijtje:

  • De werkstoffen van de behandeling dringen tot diep in de huid door, waardoor je huid actief wordt aangezet tot vernieuwing en verbetering
  • Je huid wordt door het doden van bacteriën gedetoxt en ontgift
  • Niet alleen rimpels worden aangepakt, ook problemen als acne worden minder
  • Een heerlijke opfrisser voor je huid, die er bij herhaaldelijke behandeling sterk, glanzend en gezond uit gaat zien

Voor jou!

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen met plasma-energie. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw huid weer in balans te brengen of een extra boost te geven. Dit gebeurt altijd met een persoonlijke aanpak en benadering, in een omgeving waar ontspanning het belangrijkst is. Wil jij meer weten wat de huidspecialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op voor een uitgebreid kosteloos intakegesprek!