fbpx

Bekijk onze huidverbeterende behandelingen

Acnebehandeling

Acnebehandeling

Je huid herstelt gegarandeerd en snel (al merkbaar binnen 1 week), dankzij de behandelingen en producten van Rejuvi. Jouw huid voelt direct rustiger aan en ziet er beter uit met minder ontstekingen.

De acne wordt op drie verschillende punten aangepakt:

1) Antibacterieel
2) Verminderen van de talgproductie door de hormonen te normaliseren
3) Reinigen en de hoornlaag dun houden
Met deze totaalbehandeling boeken wij al 25 jaar veel succes!
Huiddiagnose
Wij maken samen met jou een huiddiagnose en een behandelplan en begeleiden je bij het herstellen van jouw huid.
De behandeling vindt in het begin eens per week plaats. Afhankelijk van de ernst van de acne en de vorderingen, wordt de frequentie afgebouwd naar eens in de 3 – 4 weken.

 

‘Voor’- en ‘na’-foto’s

Met ons geavanceerde fotocamerasysteem maken wij gedurende de behandelduur foto’s van jouw huid. Zo kunnen wij de vorderingen samen met jou nauwlettend in de gaten houden. De foto’s zijn strikt persoonlijk en zullen nooit zonder jouw toestemming openbaar gemaakt worden.

Thuisbehandeling

Je kunt niet zonder thuisbehandeling, want de werkstoffen die de acnebacteriën aanpakken, de talgklieren kalmeren en de hoornlaag dun houden, zijn dagelijks nodig voor het gewenste resultaat. De Rejuvi acnegids met tips en voedingsadviezen wordt je gratis aangeboden en helpt je tevens de huid van binnen optimaal te verzorgen.

After acne tegen grove poriën en littekens

Nadat de acne genezen is, kunnen wij met diverse technieken jouw huid een fijnere structuur en een mooie gezonde uitstraling geven. Wil je weten welke technieken dit zijn, klik dan hier. (fractional, chemische peeling, microdermabrasie, microneedling)

Jouw huid weer mooi en gezond

Wij streven er altijd naar om bij de behandelingen rekening te houden met jouw wensen en budget.
Acne-uitleg
Hoe ontstaat acne? 

Acne heeft verschillende oorzaken. Meestal begint het in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat.

Wat gebeurt er met de huid bij acne? 

De talgklieren in het gezicht, op de rug en op de borst worden groter. Ze produceren meer en dikkere huidsmeer of talg. Als zich te veel talg afscheidt, kan het zich ophopen en raakt de porie verstopt. Deze talgophopingen noemen we ‘mee-eters’ of ‘comedonen’. Er zijn oppervlakkige mee-eters (zwarte comedonen) en meer onderhuidse mee-eters (witte comedonen). De talgophoping wordt nog versterkt door toegenomen verhoorning van de porie. Hierdoor wordt deze extra nauw. Daarnaast bevinden zich in de talgklieren bacteriën die zich snel kunnen vermenigvuldigen. Ze zetten talg om in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte follikel steeds verder uit en scheurt die uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de aangrenzende huid terecht en veroorzaken een ontsteking. Hierdoor ontstaan pukkels en puistjes.

Acne: 

– komt niet door spanningen en stress, maar wanneer er stress is, kan acne wel tijdelijk verergeren. Omgekeerd kan ernstige acne aanzienlijke psychische spanningen oproepen zoals een minderwaardigheidsgevoel.
– is niet besmettelijk en kan dus niet op een ander mens worden overgedragen.
– wordt niet veroorzaakt door voedsel. Het is niet wetenschappelijk aangetoond, maar uit de praktijk blijkt dat voeding van invloed kan zijn op de huidconditie.

Wat zijn de verschijnselen? 

Acne wordt gekenmerkt door mee-eters, rode pukkels (papels) en puistjes (pustels). Het uitknijpen van puistjes of krabben werkt ontstekingen in de hand. Bij onderhuidse ontstekingen kunnen in dat geval littekens ontstaan.

Kan acne behandeld worden? 

Vele behandelingsmethoden zijn mogelijk, waarbij het reinigen van de huid essentieel is. De geregistreerde schoonheidsspecialist kan de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen, eventueel met ondersteuning van de arts of dermatoloog.

Hoe lang duurt het voordat de behandeling effect heeft?

Dit is zeer afhankelijk van de ernst en de vorm van de acne. De frequentie van behandelen wordt hierop aangepast.

Heeft de behandeling bijwerkingen? 

De eventuele bijwerkingen zijn afhankelijk van de behandelmethode. De schoonheidsspecialist kan jou hierin begeleiden.

Moet iemand met acne zijn gezicht extra vaak wassen? 

De meeste mensen met acne hebben last van een verhoogde talgproductie. Hierdoor kunnen ze een vettig, glimmend gezicht krijgen. Overmatig wassen met water en zeep heeft geen zin en kan zelfs schadelijk zijn voor de huid. De schoonheidsspecialist kan je hierover adviseren.

Gaat acne weer helemaal over?

Acne is een onschuldige aandoening. Bij de meeste mensen verdwijnt deze na enkele jaren vanzelf. Meestal verdwijnt acne voor het vijfentwintigste jaar, maar soms blijft de aandoening bestaan tot op hogere leeftijd.

Wordt de behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar? 

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van de acne-behandelingen. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden.
Acnebehandeling flitslicht

Acne is het meest voorkomende huidprobleem ter wereld. Niet alleen tieners hebben ermee te kampen, veel twintig- en dertigers hebben er ook last van. Zeker ook de littekens die gevormd kunnen worden in het gezicht, zijn een probleem. Andere aanpak. Deze vasthoudende aandoening wordt meestal behandeld met topische en orale medicatie. Deze medicatie geeft vaak goede resultaten maar heeft ook ongewilde bijwerkingen.

De Ellipse I2PL flitslicht methode pakt de acne op twee andere manieren aan;
– het vernietigt bacteriën voor een snelle verwijdering van huidige acne-uitbarstingen.
– het dringt door in de hyperactieve talgklieren om de talgproductie, die de poriën kan verstoppen en toekomstige acné-uitbarstingen kan veroorzaken, te verminderen. Klinische testen hebben bewezen, dat slechts met vier behandelingen om de drie weken een reductie resultaat van 75% te verwachten is.

De behandeling

Allereerst wordt je huid gereinigd, waarna er een laagje gel op de aangedane gedeelten wordt aangebracht. Hierna worden er korte lichtflitsen aan de huid afgegeven. Deze flitsen voelen wat warm aan, maar zijn zeer goed te verdragen. Na de behandeling brengen we een verzachtende gel en een sunblock aan. Je kan direct je bezigheden weer hervatten.

Combineren

Het is voor een optimaal en snel resultaat aan te raden om deze behandeling te combineren met de gewone acne behandelingen. Het mooie is, dat met flitslicht juist de hele actieve, pijnlijke acne, (puisten en onderhuidse ontstekingen) perfect kunnen worden vernietigd. Terwijl tijdens een gewone acne behandeling, de veroorzakers (het overtollige talg, de mee-eters en white heads) worden aangepakt.

Bindweefselmassage

Natuurlijke facelift. Dit is een fantastische manuele verjongingskuur voor je gezicht, hals en decolleté. Een natuurlijke facelift voor mannen en vrouwen. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage word je huid op een natuurlijke manier gelift. Al na één behandeling zie je dat rimpels vervagen en gelaatscontouren verstrakken. Je huid ziet er direct  beter en gezonder uit en heeft een aangenaam frisse uitstraling.

Continue prikkeling
Natural Facelifting is een behandeling die uit 2 delen bestaat:

 – Stimulerende behandeltechnieken

– Lymfedrainage

Door de combinatie van bovenstaande technieken komen we tot het beste resultaat van een facelift op een natuurlijke manier. Je huid wordt continu  geprikkeld waardoor deze veel actiever wordt en je er jaren jonger uit ziet.

Uniek
Wat maakt deze vorm van bindweefselmassage nou zo uniek? Het is de enige manuele techniek ter wereld, die de basistonus en de elasticiteit van je huid en het onderliggend spierweefsel herstelt. We activeren met deze techniek zelfs je botweefsel! Bindweefsel kan zich aanpassen aan de eisen die eraan gesteld worden. Bij intensieve belasting (de massage) wordt het door aanmaak van nieuw materiaal sterker, net als je spieren en botten.

Resultaten

– Oogcontouren worden gladder
– De huid oogt strakker en elastischer
– Verzakkingen worden gelift
– Betere doorbloeding van de huid- en gelaatsspieren
– Hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
– Gelaatscontouren verstrakken

– Vochtophopingen (bijv. rond de ogen) verdwijnen.

Hoe vaak
De behandeling wordt in kuurvorm aangeboden in 5, 10 of 15 behandelingen, afhankelijk van de huidconditie. Hierna is onderhoud  belangrijk. Het is raadzaam om de bindweefselmassage maandelijks te  herhalen. De kuur boek je het liefst 1 a 2 keer per jaar. Zo ben je verzekerd van een optimaal resultaat.

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie is een behandeling waarmee huidaandoeningen en kleurafwijkingen op de huid met een speciale crème worden gecamoufleerd, zodat ze minder opvallen. De behandeling geeft een tijdelijk effect.

Camouflagetherapie is geschikt voor het camoufleren van:
– acne
– brandwonden
– geboorteplekken
– littekens
– pigmentvlekken
– spataderen
– wijnvlekken

De behandeling

Samen kiezen we uit het camouflage pallet een kleur, of kleurencombinatie die jouw huidteint zo dicht mogelijk benadert. Pas als je helemaal tevreden bent met de kleur, wordt de huidvriendelijke crème samengesteld die je dagelijks zelf kunt aanbrengen.

Zelf leren camoufleren

We leren je hoe je zelf vaardig wordt in het camoufleren, zodat je een natuurlijk resultaat krijgt en je je de hele dag beschermd en zeker voelt. Met een fixeerpoeder of -spray maak je de crème veeg- en watervast. Je krijgt ook advies over hoe je de camouflage aan het einde van de dag het makkelijkst weer verwijderd.

Vergoeding zorgverzekeraar

Erg fijn om te weten is dat deze therapie vergoed wordt door je zorgverzekeraar (in de aanvullende verzekering). Dit geldt zowel voor het aanleren van het camoufleren als voor de camouflage producten zelf.

Mooi resultaat

Tot nu toe hebben wij al veel mensen gelukkig mogen maken met deze therapievorm. De behandeling leidt merendeels tot zeer goede resultaten. Aangezien het toch om blijvende afwijkingen gaat en de camouflage niet definitief is kun je ook nog eens kijken bij onze andere behandelmogelijkheden zoals fractional laser, verwijderen pigmentvlekken/couperose.

Chemische Peelings

Stapje verder met peelbehandelingen voor huidverbetering
Soms biedt een standaard gezichtsbehandeling niet het gewenste huidverbeterende resultaat. Dan is het mogelijk om een stapje verder te gaan door één van de DermaPeeling kuren van DermaQuest te boeken. Dit assortiment Peelings behoort tot het topsegment en biedt een effectieve oplossing voor veel huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Welke DermaPeeling is het beste voor mijn huid?
Er zijn verschillende peelings, variërend in sterkte en samenstelling. Tijdens een intakegesprek en een zorgvuldige huidanalyse, bespreken we welke peeling bij jou tot het beste resultaat zal leiden.

Hoe werkt een DermaPeeling?
Er wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht, welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.
Stap 1: Reinigen
Stap 2: Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de DermaPeeling
Stap 3: DermaPeeling
Stap 4: Huidverbeterende producten
Stap 5: Advies producten voor thuisgebruik

Doet een DermaPeeling pijn?
Wat je tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de peeling. Dit kan verschillen van een warme sensatie tot het licht prikkelen van je huid. Om dit te compenseren, verspreiden wij met een kleine ventilator wat lucht over je gezicht. Zo zorgen wij dat de behandeling zo comfortabel mogelijk voor je is.

Wat is de hersteltijd van een DermaPeeling?
De duur van het herstelproces wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de DermaPeeling. Na de behandeling kan je huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. Je kan direct je dagelijkse werkzaamheden hervatten. De nazorginstructies krijg je mee, het is belangrijk om deze nauwkeurig op te volgen. Gemiddeld heb je 6 behandelingen nodig om de vier weken. Een mooie, egale, nieuwe huid zal zich dan al snel aan jou openbaren.

Beschikbare Dermapeelings

Essentials DermaPeeling
Een intensieve peelbehandeling om de dagelijkse balans te behouden bij een normale/jonge huid. Ook is deze peeling uitermate geschikt als eenmalige oppepper, of om je huid voor te bereiden op een sterkere, resultaatgerichte peeling.
DermaPeeling mogelijkheden: Primary Pumpkin Resurfacer, MangoBrite Resurfacer

Peptide Vitality DermaPeeling
Deze huidverzachtende peeling zorgt voor prachtige resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en schade door de zon worden resultaatgericht aangepakt. Je huid wordt sterker, gladder en stralender.
DermaPeeling mogelijkheden: Power Peptide Resurfacer, Modified TCA met Retinol.

C Infusion DermaPeeling
Een intensieve peelbehandeling om je huid een boost te geven en een mooie huid te behouden. Vooral de veeleisende en aan de zon blootgestelde huid kan een extra oppepper gebruiken. Geschikt voor ieder huidtype met uitzondering van de gevoelige huid. DermaPeeling mogelijkheden: Glycolic Acid Resurfcaer level  I & II.

DermaClear DermaPeeling
Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem komen en het onder controle brengen. De behandeling maakt je huid direct zacht en verfijnt jouw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verklein je het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen. DermaPeeling mogelijkheden: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Modified Jessner Peel.

SkinBrite DermaPeeling
Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Jouw huidteint wordt opmerkelijk egaler. DermaPeeling mogelijkheden: MangoBrite Resurfacer, SkinBrite Peel.

Sensitized DermaPeeling
Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw gevoelige huid voor te bereiden en klaar te maken voor een DermaPeel behandeling uit de overige collecties van DermaQuest.

Stem Cell 3D DermaPeeling
De Stem Cell DermaPeeling pakt alle dimensies van huidveroudering aan door de diepere lagen van de huid de stimuleren waardoor collageen en elastine worden gestimuleerd. Dit voorkomt en verbetert alle tekenen van veroudering. DermaPeeling mogelijkheden: Glycolic Acid Resurfacer Level I&II, Glycolic Acid peel.

Couperosebehandeling (verwijde bloedvaatjes)

Indicaties: couperose, rosacea, bloedblaasjes (cherry angioma), verwijde bloedvaatjes (teleangiëctasiën), bloedspinnetjes (spider naevi)

Ellipse voor aantoonbaar resultaat

In een markt die overspoeld wordt met beloftes is “klinisch bewezen” méér dan alleen een loze kreet bij Ellipse. Sinds de introductie van het eerste apparaat in 1997 staat onbetwistbaar wetenschappelijk bewijs achter iedere oplossing van Ellipse. Deze reputatie weet Ellipse al jaren vast te houden en zelfs uit te breiden.

Evaring

Sinds 1998 werken wij al met deze betrouwbare, veilige techniek en hebben veel ervaring met het verwijderen van couperose en andere bloedvatafwijkingen. Als je gaat voor kwaliteit, kies dan voor Ellipse. Zeker is inmiddels dat de behandelresultaten tot op de dag van vandaag, moeilijk te evenaren zijn.

Vele voordelen

– Optimaal resultaat dankzij hoge joule-instellingsmogelijkheden. Dit is de hoeveelheid warmte-energie die vrijkomt per cm2 in de huid.
– Dankzij blokpulsen is de behandeling zeer nauwkeurig. Het licht wat uit de flitslamp komt wordt volledig verdeeld over de huid waardoor huidbeschadigingen tot een minimum beperkt worden.

-Het unieke “dual – mode” filtersysteem zorgt ervoor dat alle schadelijke golflengtes, van het zichtbare licht wat uit de flitslamp komt niet de huid indringen.

De behandeling

Allereerst wordt je huid gereinigd, waarna er een laagje gel op de te behandelen  gedeelten wordt aangebracht. Hierna worden korte lichtflitsen aan de huid afgegeven. Deze flitsen voelen wat warm aan, maar zijn zeer goed te verdragen. Het licht wordt opgenomen door het hemoglobine (rode  bloedlichaampjes) zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Binnen een paar duizendste van seconden ontstaat er een warmte van 70 graden Celsius. Deze warmte zorgt voor een stolling van de eiwitten in de vaatwand. Het gevolg hiervan is dat de vaatjes zullen verdwijnen.

Na de behandeling brengen we een verzachtende gel en een sunblock aan. Je kan direct je bezigheden weer hervatten.

Hoeveel behandelingen?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de plaats en de ernst van de aandoening. Over het algemeen kan je uitgaan van 1-3 behandelingen met een tussenliggende periode van 1 tot 3 maanden.

De Ellipse I2PL® heeft een nieuw handstuk ontwikkeld waarmee op een effectieve, nauwkeurige manier storende, verwijde bloedvaatjes binnen enkele minuten van gezicht en veelal ook van benen verwijderd kunnen worden.

Met een aangepast joule vermogen en een veilige golflengte wordt het licht opgenomen door het hemoglobine (rode bloedlichaampjes). Binnen een paar duizendste van seconden ontstaat er een warmte van 70 graden Celsius. Deze warmte zorgt voor een stolling van de eiwitten in de vaatwand. Het gevolg hiervan is dat de vaatjes zullen verdwijnen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de plaats en de ernst van de aandoening. Over het algemeen kan men uitgaan van 1-3 behandelingen met een tussenliggende periode van 1 tot 3 maanden.
fractional laser

De Fractional Laser vermindert rimpels, striae, littekens en pigmentvlekken zonder verdoving. De laser geeft laserstralen af in smalle bundels. Elke bundel vormt een warmtekolom in de huid. De opgewarmde huid activeert de aanmaak van nieuw weefsel, waardoor de huid automatisch herstelt en nieuw collageen aanmaakt. Je huid wordt hierdoor gladder en egaler.

Toepassing
Fractional laser is geschikt voor de behandeling van:

-Rimpels
-Grove huidstructuur en poriën
-Acnelittekens
-Chirurgische littekens
-Traumatische littekens
-Striae
-Pigmentvlekken
-Zwangerschapsmasker
-Zonbeschadigde huid

De behandeling
Eén behandeling met de fractional laser duurt gemiddeld 30 minuten. Hoeveel behandelingen je in totaal nodig hebt, hangt af van de conditie van je huid en het door jouw gewenste resultaat. Het is noodzakelijk dat je zonlicht vermijdt vanaf vier weken vóór de behandeling tot zes maanden na de laatste behandeling. Als je een donkere huid hebt, dan is de fractional laser minder geschikt.

Microdermabrasie

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een dieptepeeling waarbij op een veilige en gecontroleerde manier de bovenste laag met dode huidcellen wordt verwijderd met behulp van de Ultrapeel II. Dit systeem en is uitgevoerd met een zeer sterke vacuümpomp en compressor voor een uitstekende- en extra snelle dieptewerking.

Drie diepteniveaus
Met de Ultrapeel is het mogelijk om op drie diepteniveaus te werken:
1) Verwijdering van de oppervlakkige, dode huidcellen
2) Diepe behandeling van de opperhuid
3) Diepe behandeling tot op de lederhuid

Samen met jou wordt een behandelplan opgesteld en wordt bepaald welk niveau bij jouw huid past. Uiteraard gaan wij altijd voorzichtig te werk en staat de veiligheid van de behandeling voorop. Alle materialen die met jouw huid in aanraking komen worden steriel geleverd.

De behandeling
Een fijne straal van 100% steriele microkristallen wordt door middel van een vacuum langs de huid gezogen, waardoor de bovenste huidlaag loslaat. De huid wordt aangezet tot het vormen van nieuwe, jonge cellen. Door de zuigwerking wordt bovendien de doorbloeding geactiveerd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Na een aantal behandelingen is de hele huidstructuur gladder en steviger en kun je genieten van een jongere uitstraling en een betere teint.

Toepassing
Microdermabrasie is geschikt voor de behandeling van:
– rimpels
– verouderde huid
– pigmentvlekken
– acne
– littekens
– zonbeschadigde huid
– rokershuid
– grove huidstructuur en poriën
– droge, vette, matte, verstopte- en vlekkerige huid

Resultaat
Microdermabrasie is geschikt voor ieder huidtype en kan worden uitgevoerd op het gezicht, de hals, het decolleté en andere lichaamsdelen. Tevens is je huid ontvankelijker voor huidverzorgingspreparaten. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van je huidstructuur en huidconditie. Een kuur geeft het mooiste resultaat. Gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig, met daartussen twee weken pauze.

Microneedling

Microneedling is een methode voor huidverbetering en anti-aging. Hierbij wordt de beschermende functie van de huid niet aangetast. Microneedling kan toegepast worden op het gehele gezicht, bepaalde gezichtszones, de hals, het decolleté en zelfs heel gericht op individuele rimpels.

Er worden met minuscule naaldjes microperforaties in de huid gemaakt. Hierdoor treedt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. Tijdens de behandeling brengen wij werkzame stoffen aan, die passen bij de conditie en behoefte van jouw huid.

Microneedling is geschikt voor:
-anti-aging
-herstellen en egaliseren
-hydrateren van de huid
-verkleinen van poriën
-verminderen van (acne) littekens
-verminderen pigmentvlekken
-verminderen striae

De behandeling
Microneedling start als een kuur die bestaat uit gemiddeld 6 behandelingen elke 4-6 weken.

Verwijderen van pigment en/of ouderdomsvlekken

Indicaties: pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, melasma, post inflammatoire hyperpigmentaties

Ellipse voor aantoonbaar resultaat
In een markt die overspoeld wordt met beloftes is “klinisch bewezen” méér dan alleen een loze kreet bij Ellipse. Sinds de introductie van het eerste apparaat in 1997 staat onbetwistbaar wetenschappelijk bewijs achter iedere oplossing van Ellipse. Deze reputatie weet Ellipse al jaren vast te houden en zelfs uit te breiden.

Evaring
Sinds 1998 werken wij al met deze betrouwbare, veilige techniek en hebben veel ervaring met het verwijderen van pigment en/of ouderdomsvlekken. Als je gaat voor kwaliteit, kies dan voor Ellipse. Zeker is inmiddels dat de behandelresultaten tot op de dag van vandaag, moeilijk te evenaren zijn.

Vele voordelen
– Optimaal resultaat dankzij hoge joule-instellingsmogelijkheden. Dit is de hoeveelheid warmte-energie die vrijkomt per cm2 in de huid.
– Dankzij blokpulsen is de behandeling zeer nauwkeurig. Het licht wat uit de flitslamp komt wordt volledig verdeeld over de huid waardoor huidbeschadigingen tot een minimum beperkt worden.
-Het unieke “dual – mode” filtersysteem zorgt ervoor dat alle schadelijke golflengtes, van het zichtbare licht wat uit de flitslamp komt niet de huid indringen.

De behandeling
Allereerst wordt je huid gereinigd, waarna er een laagje gel op de te behandelen gedeelten wordt aangebracht. Hierna worden korte lichtflitsen aan de huid afgegeven. Deze flitsen voelen wat warm aan, maar zijn zeer goed te verdragen. Het licht wordt opgenomen door het melanine (pigment) van de pigmentvlekken, zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Binnen een paar duizendste van seconden ontstaat er zoveel warmte dat deze pigmentstructuren met succes vernietigd worden. Na de behandeling brengen we een verzachtende gel en een sunblock aan. Je kan direct je bezigheden weer hervatten.

“Dirty-look”
Er ontstaat vrij snel na de behandeling een tijdelijke “dirty-look”. Je huid lijkt dus een aantal dagen een beetje vuil. De kleine versnipperde pigmentdeeltjes verdwijnen geleidelijk met het verhoorningsproces van de huid naar het huidoppervlak. Jouw huid zal er weer fris en egaal uit zien.

Hoeveel behandelingen?
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de plaats en de ernst van de aandoening. Over het algemeen kan je uitgaan van 1-3 behandelingen met een tussenliggende periode van 1 tot 3 maanden.

Light & Bright Treatment

Op zoek naar een succesvolle behandeling om de jeugdige uitstraling, textuur en toon van jouw huid terug te krijgen?
Nou, je bent zeker niet de enige. Cliënten van over de hele wereld zijn op zoek naar een stralende en jonger uitziende huid.

Huidveroudering

Naarmate we ouder worden, verandert onze huid. Je huid verliest niet alleen zijn gladheid maar er kan ook ongewenste pigmentatie ontstaan.

Vaak zie je bloedvaatjes verschijnen of bloedblaasjes. Na verloop van tijd kan blootstelling aan de zon de tekenen van veroudering versnellen.

 

Light & Bright Treatment

De Light & Bright Treatment is een vernieuwende esthetische behandeling die pigmentvlekken verwijderd, roodheden vermindert en textuuronregelmatigheden verbetert door middel van huidvernieuwing.

€150,- euro per behandeling

Beeldmateriaal

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!