fbpx
De Intraceuticals zuurstofbehandeling: dé traktatie voor je huid!

De Intraceuticals zuurstofbehandeling: dé traktatie voor je huid!

Het zonlicht en de tjilpende vogels zorgen ervoor dat jij ’s ochtends met een opgewekt en energiek humeur uit je bed stapt. Fluitend zet je een kopje koffie en lees je je krantje, en zoek je daarna een leuke en luchtige outfit uit om over het terras te flaneren. Dan vang je een glimp op van je eigen spiegelbeeld. Die vrouw die jou verschrikt in de badkamerspiegel aanstaart, lijkt zich heel anders te voelen dan hoe jij je vanbinnen voelt. Als jezelf van dichtbij bekijkt, springen de fijne lijntjes en rimpeltjes je in het oog, en je huid oogt slap, dof en vermoeid. Dit is niet hoe jij deze middag op het terras wilt verschijnen… Geen reden om je opgewekte stemming gedag te zeggen: met de Intraceuticals zuurstofbehandeling blaas je je huid binnen no time nieuw leven in!

Rimpeltjes en lijntjes

Hoewel jij je vanbinnen nog hartstikke jong en fris voelt (sterker nog: als mensen vragen hoe oud jij bent, moet je altijd even nadenken), kan jouw spiegelbeeld daar helaas net ietsjes anders over denken. Naarmate je ouder wordt, wordt je huid minder elastisch en glad. Al jouw pogingen met het smeren van anti-rimpelcrèmes en zonnebescherming ten spijt: dit is gewoon een natuurlijk proces, dat ontstaat door een verminderde productie van collageen, hyaluronzuur en elastine. Hierdoor ontstaan er rimpeltjes en lijntjes, en wordt je huid mettertijd valer en slapper. Gelukkig bestaan er tegenwoordig goede behandelingen om je huid weer jong en fris te krijgen. En nee: hiervoor hoeven er niet eens per se injectienaalden of andere ingrijpende maatregelen aan te pas te komen. Maak kennis met dé traktatie voor een vermoeide, verslapte en verouderde huid: de Intraceuticals zuurstofbehandeling!

De Intraceuticals zuurstofbehandeling

De Intraceuticals zuurstofbehandeling geeft jou álles wat je nodig hebt om met een fris en fruitige uitstraling van een drankje op het terras te genieten. Misschien kijk je een beetje gek op bij het woord ‘zuurstofbehandeling’. Hoogste tijd om er snel wat meer over te vertellen. In de behandeling wordt er gebruik gemaakt van zuurstof. Naast zuurstof worden er ook andere werkzame stoffen gebruikt, namelijk hyaluronzuur, collageen, verschillende vitamines én aloë vera. De druk van de zuurstof zorgt ervoor dat alle werkzame stoffen tot diep in je huid doordringen. Deze combinatie zorgt ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om de vochtbalans in je huidcellen te optimaliseren. Ook worden je huidcellen aangezet om zich te vernieuwen, waardoor je doffe, vochtarme en vale huid weer gaat stralen. Omdat je huid ook wordt aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine, verminderen en vervagen je rimpeltjes en fijne (droogte)lijntjes. Het resultaat is te zien én te voelen: je huid oogt fris en jeugdig, en voelt weer vol en stevig aan. Hallo sprankelende uitstraling! Ook belangrijk: de behandeling is absoluut niet pijnlijk, maar juist zacht en ontspannend.

Tip van de specialist

‘Heb jij binnenkort een groot feest, een spannende date of een andere belangrijke gebeurtenis waar jij je er op je allermooist wilt uitzien? Dan is deze zuurstofbehandeling van Intraceuticals ook een echte aanrader. Het effect van de behandeling – een frisse, jeugdige en stralende huid – is namelijk meteen te zien op het moment dat jij de behandelstoel uitstapt. Van dit mooie effect kun je ongeveer één week genieten. Wil jij liever een langdurig en intensiever resultaat? Dan raad ik aan om de behandeling in een kuurverband bestaande uit zes sessies te volgen, en je huid ook thuis te verzorgen met de bijhorende producten. Het resultaat is deze investering meer dan waard: de kwaliteit van je huid verbetert namelijk aanzienlijk.’

Alles voor jouw huid!

Is jouw huid toe aan een boost en de nodige extra verzorging? Bijvoorbeeld omdat je de tekenen van huidveroudering wilt aanpakken, of omdat je last hebt van huidproblemen als acne, pigmentvlekken, droogheid of roodheden? Dan ben je in de juiste handen bij de experts van Vital Huidinstituut. Al meer dan 25 jaar zet oprichtster Marjan van Gemerden zich in op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Omdat je kunt vertrouwen op een persoonlijke benadering en behandelingen van hoge kwaliteit, stap je altijd tevreden, ontspannen én met een verbeterde huid de deur uit. Ben je benieuwd geworden naar de zuurstofbehandeling van Intraceuticals, of naar de andere mogelijkheden waarmee de huidspecialisten jou weer van een sprankelde uitstraling kunnen voorzien? Maak dan gerust een afspraak voor een (gratis) intakegesprek en kom alles te weten!