fbpx

Waarom een kleuradvies?

Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Voor een groot deel bepalen ze de eerste indruk die we maken als we ergens binnen komen. Hoe komt het toch, dat de ene kleur absoluut niet bij u past en de andere kleur u bijzonder aantrekkelijk maakt?
 Het antwoord is simpel: er moet HARMONIE zijn in de huidteint (de ondertoon van de huid), de ogen en de haren met de kleuren die u draagt. De juiste kleding en make-up kunnen een enorme stimulans zijn om uzelf beter te voelen en uw zelfvertrouwen te verhogen. Een verzorgd en harmonieus uiterlijk zal wonderen doen op de werkvloer en in uw persoonlijke contacten. Kortom een goede verpakking versterkt de inhoud.

Verschillende types

Wellicht heeft u wel eens gehoord dat mensen onderverdeelt kunnen worden in de vier seizoenen: lente, zomer, herfst en winter. De verschillende types hebben overeenkomsten met deze seizoenen.

  • De lente met de warme zonnige kleuren.
  • De zomer met de gedempte pasteltinten.
  • De herfst met de warme gouden tinten.
  • De winter met de heldere koele kleuren.

Wat doet de kleurconsulente nu precies

Zij is opgeleid bij Harmony in Colours en laat u zien welke kleuren u nodig heeft om er altijd goed uit te zien. Tijdens het advies gebruikt ze zo’n zeventig drapeersjaals van verschillende kleuren uit de vier typen. U zult zelf ontdekken, dat u er gezonder en jonger uit kunt zien in kleuren, die bij uw type horen. U zult zich prettiger voelen in de kleuren waarvan u weet dat ze u optimaal flatteren. Het is verrassend om te zien dat bij het dragen van de juiste kleuren uw huid er frisser uitziet, dat vlekken en rimpels minder zichtbaar zijn en de ogen gaan stralen.

Warm of koel?

 Tijdens de twee uur durende kleurenanalyse wordt het duidelijk of u kleuren nodig heeft op basis van goud en geel (warm) of van zilver en blauw (koel).
Deze warme of koele kleuren komen namelijk overeen met de teint van uw eigen huid, ogen en haren, die ook warm of koel van ondertoon zijn. Zo zult u zelf kunnen constateren of gedempte kleuren, of juist heldere kleuren het beste bij u staan.

Voordelen

  • Geldbesparing: géén miskopen meer.
  • Tijdbesparing bij het kopen van kleding.
  • Ontelbaar mogelijke kleurencombinaties.

 

Make-up en advies

Na de kleurenanalyse wordt u opgemaakt en krijgt u advies over uw make-up. Tevens wordt er een fotoreportage van u gemaakt en ontvangt u een kleurenwaaier met uw eigen kleurenpalet en waardevolle tips voor make-up, haarkleur, kleding en accessoires.

Alleen of samen

Maak een afspraak

Kleurenanalyses kunnen op afspraak gemaakt worden, zowel individueel als met z’n tweeën. De kosten bedragen € 125,00 per consult per persoon.

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!