fbpx
Massage: zoveel meer dan luxe alleen

Massage: zoveel meer dan luxe alleen

Het scenario komt ons allemaal bekend voor: sfeervol verlichte straten, de mooiste kersthits aller tijden op de radio en knusse commercials waar het zoete kerstplezier vanaf druipt. Iedereen lijkt de laatste maand van het jaar geweldig te vinden. Ook jij probeert er elke keer een feest van te maken… maar lukt dat ook?

Vele voorbereidingen

Aan jouw voorbereidingen zal het niet liggen. Al weken ben je in de weer met de juiste outfits voor het hele gezin te kopen, kerstcadeaus voor onder de boom in te slaan en recepten uitproberen voor het kerstmenu. Het huis moet nog aan kant en voordat de feestelijkheden beginnen ben jij helemaal uitgeblust en zou je het liefst een paar dagen in bed blijven liggen om uit te rusten. Dat is uiteraard geen optie, want jij moet er wel op toezien dat alles perfect verloopt.

Uitgeput

Je hebt alles tot in de kleinste details geregeld, maar wanneer puntje bij paaltje komt ben je te moe om ervan te genieten. Wat jij nodig hebt, is wat verdiende me-time. Verwen jezelf dit feestdagenseizoen met de helende kracht van massage, zodat jij er dit jaar zelf ook eens heerlijk van kan genieten.

Zoveel meer

Je kunt massage zien als een eenmalige luxe zo voor de feestdagen, maar eigenlijk is dat zonde. Marjan van Gemerden is eigenaresse van Vital Huidinstituut en vertelt: ‘Een massage is zoveel meer dan alleen luxe, het is echt een stukje verzorging. Klachten als rugpijn, schouder- en nekproblemen en hoofdpijn kunnen aanzienlijk verminderen of zelfs geheel verdwijnen. En doordat je lichaam diep ontspant, kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Je bloeddruk wordt stabieler en stress vermindert, waardoor je je na de massage een stuk energieker zult voelen.’

Typen massage

Bij Vital Huidinstituut biedt Marjan verschillende typen massages aan toegespitst op de verschillende wensen.

  • Aromatische massage: richt zich op het onderhouden van je gezondheid en schoonheid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën.
  • Cupping: een techniek om gifstoffen vanuit diepere weefsels naar de oppervlakte te trekken. Is pijnverlichtend, maar ook geschikt als cellulitis- of afslankbehandeling.
  • Hotstone massage: massage met warme stenen en olie. De werking van de stenen is ontgiftend en ontspannend.
  • Indian Head massage: hoofdhuidmassage waarbij lichamelijke en psychische blokkades worden opgeheven.

Voor jou

Ben jij toe aan een boost? Bijvoorbeeld omdat je permanent wilt ontharen of omdat je last hebt van huidproblemen als acne, pigmentvlekken, droogheid of roodheden? Dan ben je in de juiste handen bij de experts van Vital Huidinstituut. Al meer dan 25 jaar zet oprichtster Marjan van Gemerden zich in op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Omdat je kunt vertrouwen op een persoonlijke benadering en behandelingen van hoge kwaliteit, stap je altijd tevreden, ontspannen én met een verbeterde huid de deur uit. Ben je benieuwd geworden naar de behandelingen of naar een huidverzorgingsadvies? Maak dan gerust een afspraak voor een (gratis) intakegesprek en kom alles te weten!