fbpx

Even heerlijk tijd voor jezelf!

Veel mensen boeken een massage als een eenmalige luxe, maar dit is eigenlijk heel zonde. Een massage doet namelijk zoveel meer. Klachten als rugpijn, schouder/nek problemen en hoofdpijn verminderen aanzienlijk of verdwijnen zelfs helemaal. Daarnaast zorgt een massage voor een grote mate van ontspanning en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Je bloeddruk wordt stabieler en stress verminderd, waardoor je een stuk energieker in het leven staat. Je zult ook merken dat je veel beter slaapt. In overleg met jou kunnen wij onze massages aanpassen aan jouw wensen. We kunnen simpel weg heerlijk ontspannen masseren, maar we kunnen ook aanpakken op de plekken waar dit nodig is. Of een combinatie van deze twee.

Bekijk onze massage opties

Aromatische massage

Je hebt er vast wel eens van gehoord. Bij aromatherapie denk je aan wellness en lekkere geurtjes. Dat klopt natuurlijk ook! Maar het is veel breder dan dat. Zo worden etherische oliën al jaren toegepast voor diverse cosmetische doeleinden en in cosmetische producten. Ook kunnen enkele druppels zuivere essentiële oliën je eten en drinken smakelijker maken.

Levenskracht
Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van je gezondheid en schoonheid. Ook is het mogelijk om aandoeningen te genezen met gebruikmaking van essentiële oliën. De levenskracht, die in deze oliën verzameld is, wordt als het ware op jou overgedragen en zal bijdragen tot het herstel van het natuurlijke evenwicht in jouw lichaam. Iedere olie is in zekere mate antiseptisch en heeft specifieke eigenschappen. In vele toepassingen wordt warmte en vocht gebruikt om de levenskracht van de essentiële oliën op de mens over te dragen. Het spreekt vanzelf dat alleen 100% zuivere, verse, niet versneden of aangelengde essentiële oliën in aanmerking komen voor deze toepassingen.

Eigenlijk passen wij aromatherapie altijd als vanzelfsprekend toe tijdens onze behandelingen. Zo verwerken wij het in gezicht oliën, massageolie en balsems en maken wij een heerlijk geurwater waarin wij jouw compresdoek drenken. Bij binnenkomst ruik je onze aromaverdamper die altijd weer een andere ontspannende geur verspreid en je in opperbeste stemming brengt.

Rozen – rozenkwarts behandeling
– Zachte, effectieve reiniging met 100% natuurlijke rozenolie
– Scrub met rozenhoning
– Penseelmassage met warme rozenolie
– Gezichtsmassage met rozenkwarts edelstenen
– Masker met rozenhydrolaat
– Balsem met aromatische rozenolie

Happiness for ever – behandeling
– Zachte, effectieve reiniging met jouw 100% natuurlijke happiness olie
– Geurdoeken happiness
– Penseelmassage met warme happiness olie
– Gezichtsmassage met jouw favoriete edelsteen
– Masker met jouw happiness aroma
– Balsem happiness

Lavendel – amethist behandeling
– Zachte, effectieve reiniging met 100% natuurlijke lavendelolie.
– Scrub met lavendelhoning.
– Penseelmassage met warme lavendelolie
– Gezichtsmassage met de amethist edelstenen
– Masker met lavendelhydrolaat
– Balsem met aromatische lavendelolie

Chia & Silk behandeling
– Aromatische reiniging met hydrofiele olie en zachte doeken
– Zijdecocon scrubmassage (verwijdert dode huidcellen, de eiwitten van de zijdecocons worden afgegeven aan de huid voor meer elasticiteit).
– Gezichtsmassage met een aromatische balsem
– Een verrassende zachte massage met warme gel van chia zijdestempels.
– Chia zijde oogmasker
– Masker (afgestemd op huidbehoefte)
– Voetmassage aromatisch
– Afsluiting met olie en zijdeserum
Deze massage is een zeer aparte beleving met zoveel zachtheid wat eigenlijk niet met woorden te beschrijven is.

Tip: Een chia & silk cadeaubon is geweldig om te ontvangen of iemand cadeau te geven

Cupping

Cupping is een massage techniek die werd uitgevonden om gifstoffen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlak te trekken. Doordat de spieren en de huid goed doorbloed raken, wordt het voor het lichaam eenvoudiger afvalstoffen te verwijderen. Met als gevolg complete ontspanning. Toxines in spieren en gewrichten worden namelijk niet altijd even makkelijk door het lichaam afgebroken, wat voor blokkades en ongemakken kan zorgen. Ook kan Cupping ingezet worden bij cellulitis of afslank behandelingen. De zuigkracht van de cups vergemakkelijken de verwijdering van vocht en vet uit de cellen.

Verkleuring
Na een cupping massage kan er op het behandelgebied een duidelijke verkleuring ontstaan door de intense doorbloeding van het weefsel. Dit is een normaal verschijnsel. De kleur van de plek kan verschillen van rood tot diep paars en doet geen pijn. De roodheid verdwijnt geleidelijk en meestal tegelijk met het verbeteren van de klachten.

Cupping werkt zeer ontspannend en geeft verlichting bij:
– Fybromyalgieklachten
– Chronische pijnklachten zoals stress en overbelasting
– Hoofdpijn, migraine en duizeligheid

Cupping is verder aan te raden bij de volgende indicaties:
– Rug- en schouderklachten
– Hoofdpijn
– pijnlijke menstruatie
– Maag- en darmklachten, zwakke spijsvertering
– chronische verkoudheid
– astma, hoest en beginnende griep.

Hotstone massage

Masseren met warme stenen en olie. Deze massage wordt uitgevoerd met zwarte basaltstenen die gevormd zijn uit de hete lava van vulkanen. Deze stenen hebben eeuwenlang in rivierbeddingen gelegen, vandaar dat ze mooie ronde vormen hebben gekregen. Door de vulkanische oorsprong hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium, waardoor ze lang warm blijven. De werking van de stenen is ontgiftend en ontspannend.

Indian head massage

Het hoofd, de nek en de schouders zijn belangrijke energiecentra van ons lichaam. Door ophoping van stress en andere factoren kan dit gebied verstijven wat weer andere klachten veroorzaakt. Door deze hoofdhuidmassage toe te passen, worden blokkades opgeheven. De effecten zijn niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch zeer doeltreffend.

– bevordert de bloedvoorziening in hoofd, nek en schouders waardoor er weer zuurstof in de weefsels kan toestromen
stimuleert en verbetert de lymfatische doorstroming
– helpt helder denken
– haalt knopen uit spieren waardoor betere beweeglijkheid in de gewrichten ontstaat
– geeft meer zuurstoftoevoer naar de haarfollikels, dus gezonder haar en betere haargroei
– creëert innerlijke rust en kalmte
– vermindert angsten, stress en depressies
– verbetert de concentratie en het alert zijn
– bevordert de energiebalans tussen lichaam en geest

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!