fbpx

Bekijk onze behandelingen voor ontharen

Definitief ontharen Flitslicht (lichte huid)

Ellipse voor aantoonbaar resultaat
In een markt die overspoeld wordt met beloftes is “klinisch bewezen” méér dan alleen een loze kreet bij Ellipse. Sinds de introductie van het eerste apparaat in 1997 staat onbetwistbaar wetenschappelijk bewijs achter iedere oplossing van Ellipse. Deze reputatie weet Ellipse al jaren vast te houden en zelfs uit te breiden.

Evaring
Sinds 1998 werken wij al met deze betrouwbare, veilige techniek en hebben daarom veel ervaring op het gebied van definitief ontharen en alle bijkomende behandelmogelijkheden die deze apparatuur levert. Als je gaat voor kwaliteit, kies dan voor Ellipse. Zeker is inmiddels dat de behandelresultaten tot op de dag van vandaag, moeilijk te evenaren zijn.

Vele voordelen
– Optimaal resultaat dankzij hoge joule-instellingsmogelijkheden. Dit is de hoeveelheid warmte-energie die vrijkomt per cm2 in de huid. De haarwortel wordt gegarandeerd helemaal vernietigd.
– Dankzij blokpulsen wordt het te ontharen gebied zeer nauwkeurig behandeld. Het licht wat uit de flitslamp komt wordt volledig verdeeld over de huid waardoor huidbeschadigingen tot een minimum beperkt worden.
-Het unieke “dual – mode” filtersysteem zorgt ervoor dat alle schadelijke golflengtes, van het zichtbare licht wat uit de flitslamp komt niet de huid indringen. Het licht wordt hierdoor alleen opgenomen door het pigment wat in de haren zit en tast absoluut het weefselvocht en het bloed niet aan.

De behandeling
Omdat haargroei een cyclisch proces is heb je altijd meer dan 1 behandeling nodig. Alleen de haren die op het moment van de behandeling in de groeifase zitten zullen worden vernietigd. Haren in de rustfase moeten dus “wachten” tot ze zich ook in die periode van groei bevinden. Allereerst wordt je huid gereinigd, waarna er een laagje gel op de te behandelen gedeelten wordt aangebracht. Hierna worden korte lichtflitsen aan de huid afgegeven. Deze flitsen voelen wat warm aan, maar zijn zeer goed te verdragen. Na de behandeling brengen we een verzachtende gel en een sunblock aan. Je kan direct je bezigheden weer hervatten. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig met een tussenliggende periode van 1 tot 3 maanden.

Definitief ontharen Flitslicht (donkere huid)
Ellipse voor aantoonbaar resultaat
In een markt die overspoeld wordt met beloftes is “klinisch bewezen” méér dan alleen een loze kreet bij Ellipse. Sinds de introductie van het eerste apparaat in 1997 staat onbetwistbaar wetenschappelijk bewijs achter iedere oplossing van Ellipse. Deze reputatie weet Ellipse al jaren vast te houden en zelfs uit te breiden.

Evaring
Sinds 1998 werken wij al met deze betrouwbare, veilige techniek en hebben daarom veel ervaring  op het gebied van definitief ontharen en alle bijkomende behandelmogelijkheden die deze apparatuur levert. Als je gaat voor kwaliteit, kies dan voor Ellipse. Zeker is inmiddels dat de behandelresultaten tot op de dag van vandaag, moeilijk te evenaren zijn.

Donkere huid
Ellipse heeft een speciaal handstuk ontwikkeld waarmee de Fitz-Patrick huidtypes IV t/m VI veilig en uiterst effectief kunnen worden behandeld. Je hoeft niet bang te zijn voor pigmentverschuivingen of verbranding van de opperhuid, want in dit handstuk is de golflengte zo aangepast dat schadelijke neveneffecten uitblijven. Inmiddels hebben wij al veel mensen blij kunnen maken met deze specialistische techniek. Vraag ons gerust naar de vele referenties om zo ervaringen te kunnen delen.

De vele voordelen van Ellipse
– Optimaal resultaat dankzij hoge joule-instellingsmogelijkheden. Dit is de hoeveelheid warmte-energie die vrijkomt per cm2 in de huid. De haarwortel wordt gegarandeerd helemaal vernietigd.
– Dankzij blokpulsen wordt het te ontharen gebied  zeer nauwkeurig behandeld. Het licht wat uit de flitslamp komt wordt volledig verdeeld over de huid waardoor huidbeschadigingen tot een minimum beperkt worden.
-Het unieke “dual – mode” filtersysteem zorgt ervoor dat alle schadelijke golflengtes, van het zichtbare licht wat uit de flitslamp komt niet de huid indringen. Het licht wordt hierdoor alleen opgenomen door het pigment wat in de haren zit en tast absoluut het weefselvocht en het bloed niet aan.

De behandeling
Omdat haargroei een cyclisch proces is heb je altijd meer dan 1 behandeling nodig. Alleen de haren die op het moment van de behandeling in de groeifase zitten zullen worden vernietigd. Haren in de rustfase moeten dus “wachten” tot ze zich ook in die periode van groei bevinden.  Allereerst wordt je huid gereinigd, waarna er een laagje gel op de te behandelen  gedeelten wordt aangebracht. Hierna worden korte lichtflitsen aan de huid afgegeven. Deze flitsen voelen wat warm aan, maar zijn zeer goed te verdragen. Na de behandeling brengen we een verzachtende gel en een sunblock aan. Je kan direct je bezigheden weer hervatten. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig met een tussenliggende periode van 1 tot 3 maanden.
Definitief ontharen Ultrasound

Pijnloos
Definitief ontharen met ultrasound is een absoluut pijnloze behandeling en is daarom zeer geschikt voor mensen die weten dat hun pijngrens wat lager ligt. De behandeling is geschikt voor alle haar- en huidskleuren. Tevens ideaal voor het behandelen van restbeharing na een laser- of flitslicht ontharingssessie.

Hoe werkt het?
Het ultrageluid wordt met behulp van een pincet via de haar naar de haarwortel geleid. Daar wordt de energie die ontstaat omgezet in warmte. In de haarwortel ontstaat een temperatuur van 65°C. Door deze hoge temperatuur wordt de haar zo beschadigd dat deze zich niet meer kan herstellen. De meest gevoelige gebieden zoals de wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus zijn met deze nauwkeurige techniek uitstekend te behandelen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Er is voor elk lichaamsgebied een aanbevolen tijds interval tussen de behandelingen, deze is afhankelijk van de haargroei cyclus. Haren die zich tijdens de behandeling in de groeifase bevinden zullen volledig afsterven omdat in deze fase de voedingsbodem aanwezig is. Voor alle overige haren geldt dat ze moeten ‘wachten’ tot ook zij in deze fase komen alvorens ze behandeld kunnen worden. Gemiddeld heb je 6 tot 12 behandelingen nodig om de 3-4 weken, uiteraard afhankelijk van het te behandelen gebied.

De resultaten
De resultaten zijn vergelijkbaar met de beste resultaten verkregen met het elektrisch ontharen, maar dan vele malen sneller. Uit klinische studies is gebleken dat ultrasound ontharen een haarreductie van 39% verwezenlijkt na de tweede behandeling!

Elektrisch ontharen van grijs, blond en rood haar


Specialistische techniek
Deze haarkleuren kunnen goed behandeld worden door middel van elektrische epilatie volgens de Blend en/of Diathermie methode. Deze specialistische techniek, heeft een zeer hoog reductie resultaat van wel 95%!

Ervaring
Onze jarenlange ervaring maakt dat de behandeling snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Goed om te weten is dat wij met een grote diversiteit aan naalden werken, in verschillende diktes en materialen, geïsoleerd en ongeïsoleerd. Zo passen wij de behandeling precies aan op jouw haar. Kom met een gerust hart langs, schaam je vooral niet, wij zien niet anders dan mensen met teveel storende haren, word weer blij en geniet voortaan onbevangen van een mooi en haarvrij gezicht.

De behandeling
Met een heel dun, steriel wegwerpnaaldje wordt een licht stroomstootje gegeven in de haarfollikel. De haarwortel wordt zo vernietigd en kan niet meer terug groeien. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die zichtbaar zijn.

Hoe vaak?
De behandeling is optimaal als deze meerdere malen wordt herhaald. Dit kan zijn wekelijks, of naar gelang er weer nieuwe haargroei zichtbaar is. Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 a 2 jaar.

Mooi resultaat
Elektrisch ontharen vergt iets meer tijd en precisie, maar je zult versteld staan van het mooie resultaat. Wij nemen alle tijd voor je en zullen ervoor zorgen dat je je comfortabel en op je gemak voelt. Elektrisch ontharen, het naaldje, roept toch vaak een beetje angst op en dat willen wij nu juist bij je wegnemen!

Ook voor de mooiste wenkbrauwen
Wist je dat je met elektrisch ontharen op een heel precieze manier de mooiste wenkbrauwen kunt laten creëren? Kleine ontstekingen van de haarfollikel en ingegroeide haren, daar heb je dan geen last meer van en je pincet heb je niet of nauwelijks meer nodig.

Haren in je oren en/of op je neus
Ook van deze storende haren kun je makkelijk voorgoed af. (veel mannen hebben hier last van).
Laat je gerust eens informeren, wij helpen je graag.

Beeldmateriaal

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!