fbpx

Op weg naar een gezonde en mooie huid

Huidverzorgingsinstituut Vital is opgericht in 1992 (door Marjan van Gemerden) en staat garant voor uitstekende service en kwaliteit. 
Wij gaan zeer regelmatig naar in- en bijscholingscursussen en volgen alle ontwikkelingen op medisch/cosmetisch gebied. Wij streven ernaar om altijd met de nieuwste generatie apparatuur te werken. Echter niet alvorens wij deze grondig hebben getest. Up to date blijven is ons grootste gedachtegoed, alleen zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn!

Onze apparatuur wordt dagelijks gecontroleerd, heeft een medische CE markering en is goedgekeurd door de FDA en de EU. Wij werken volgens de Code van de Schoonheidsspecialist, het Richtsnoer Ontharingstechnieken en zijn als kernlid aangesloten bij de ANBOS. Tevens zijn wij lid van de sectie VO/ specialisaties: Acné, Ontharingstechnieken (laser en flitslichttherapie) en Elektrisch ontharen. Dit is voor u als consument het bewijs van vakbekwaamheid zoals bepaald bij de wet.

Bij ons wordt een individueel behandelplan altijd pas na een uitvoerig intake-gesprek vastgesteld. Tijdens dit persoonlijk gesprek, wat uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos is, hebben wij een goed beeld gekregen van uw huid- “probleem” en kunnen wij u daartoe ook een passende offerte aanbieden.

Wij maken u erop attent, dat indien u een verwijzing van uw huisarts heeft veel van onze behandelingen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Gezondheid en een mooie huid horen bij elkaar.

Wij zijn er trots op dat wij mogen rekenen op samenwerking en ondersteuning van de medici.

Op al onze overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden U.V. van toepassing. Gereserveerde tijd voor een behandeling, welke niet tenminste 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt in rekening gebracht.