fbpx

Rejuvi huidverbetering

Het ontstaan van Rejuvi

Rejuvi is ontwikkelt door Dr. Wade Cheng, Dr. Arthur Furst en de Zweedse huidtherapeute Marie Evertson. Dr. Cheng heeft samen met Dr. Furst eind jaren ’70 Rejuvi en de filosofie van Rejuvi ontwikkeld. Vooral het belang van vitamine A (tegen huidkanker), het ontgiften van de huid en het normaliseren waren de eerste doelen.

Vitamine A

De Vitamine A Nightgel was het eerste product dat werd ontwikkeld. Bij het ontwikkelen van de producten is er gebruik gemaakt van kruidenleer, dermatologie, biochemie, moderne technologieën, traditionele oriëntaalse schoonheidsgeheimen, zoals pearl powder, ginseng en fruitzuren, die al 5000 jaar door Chinezen worden gebruikt in de huidverzorging. De behandeling is er altijd op gericht de natuurlijke balans van de huid terug te brengen. Zo krijgt men weer een natuurlijke schoonheid.

Chinese huiddiagnose

Schoonheid komt ook van binnenuit. Er wordt bij de huiddiagnose dan ook gebruik gemaakt van de Chinese huiddiagnose, die is ontstaan vanuit het feit dat het gehele lichaam terug te vinden is in het gelaat.

Ingrediënten Rejuvi

Als het om de kwaliteit van een verzorgingsproduct gaat, gaat het niet alléén om de ingrediënten/werkstoffen. De kwaliteit en de concentratie, maar ook de zuurgraad van het product, zijn uitermate van belang wil het ook een goed product zijn!

Hoogwaardige werkstoffen

Rejuvi maakt gebruik van de meest zuivere en hoogwaardige werkstoffen/ingrediënten die er momenteel op de markt zijn. Daarnaast zijn de concentraties vrij hoog, een goed advies is erg belangrijk. Hierdoor bereik je meer dan met menig ander product.

Directe aanpak

Rejuvi werkt niet met standaard lijnen voor bijvoorbeeld de droge huid, gevoelige of vette huid. Wij gebruiken ‘formula’s’ en vele (vitamine)complexen. Als Rejuvi specialist kijken wij naar welke werkstof jouw huid nodig heeft op dat moment. Op deze wijze verbeteren wij de huid directer en effectiever.

Rejuvi-specialist

Als Rejuvi specialist hebben wij het Educational Program gevolgd. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen je goed adviseren over huidproblemen. Als Rejuvi specialist hebben wij ons tevens verdiept in de vele krachtige en effectieve ingrediënten die tegenwoordig beschikbaar zijn. Regelmatige bijscholingen helpen ons jou optimaal te adviseren over de krachtige en effectieve ingrediënten die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Tips en trends

Het is een trend om niet (te) bruin te worden. Gelukkig realiseren wij ons steeds meer dat de zon de grootste veroorzaker van huidveroudering:

  • UVA: huidveroudering
  • UVB: verbranding

Rejuvi sunblocks

Populair is het dagelijks gebruiken van een sublock of een beschermingsfactor over de dagcréme. Rejuvi heeft drie soorten sunblocks: één met een donker tintje, één met een licht tintje en één zonder. De sunblock met een tintje bevat o.a. mangaan, dit geeft het bruine kleurtje aan de crème. De sunblocks zijn niet vet, maken de huid mooi mat en werken verkoelend.

Extra bescherming

Extra bescherming en herstel wordt verkregen als het product ‘x’-cell Vitamine C complex onder de sunblock wordt aangebracht. Daarnaast krijgen we op latere leeftijd lelijke pigmentvlekken van de zon. Wil je toch een bruin kleurtje? Dan is een mooie bruin-zonder-zon een prachtige uitkomst!

Nieuws

Rejuvi huidverbetering heeft een nieuw ingrediënt tegen pigmentvlekken! Het zeewierplantje Ascophyllum Nodosum, bevat een interessant ingrediënt: Algowhite. Algowhite werkt enorm remmend op (het peptide) hormoon Endotheline-1.

Aanmaak van melanine

Endotheline-1 wordt o.a. gevormd in de opperhuid. Onder invloed van Uv-licht wordt het nog meer aangemaakt. Endotheline-1 stimuleert de aanmaak van melanine (pigment in de huid). Het gaat letterlijk op de melanocyt (pigmentvormende cellen) zitten en prikkelt deze tot het aanmaken van meer pigment, zodat er meer melanine vervoert kan worden naar de opperhuid.

Normaliseren huidteint

Algowhite en de overige ingrediënten remmen de vorming van pigment en normaliseren de teint. Rejuvi heeft naast de bestaande, succesvolle lijn tegen pigmentvlekken een nieuw product: ‘w’ Lightening Serum. Dit product bevat Algowhite en tevens de 3 tyrosinaseremmers: Alpha Arbutin, Licorice, Wheat Germ extract en Magnesium Ascorbyl Phosphate. Uit testen blijkt dan 90% van de vrouwen hun huid lichter vonden en 70% de huid egaler van teint na een testperiode van 58 dagen.