fbpx

Bekijk onze schoonheidsbehandelingen

Rejuvi

Bij het ontwikkelen van de producten van Rejuvi is gebruik gemaakt van kruidenleer, dermatologie, biochemie, moderne technologieën en traditionele oriëntaalse schoonheidsgeheimen, zoals pearl powder, ginseng en fruitzuren. De behandeling met producten van Rejuvi is altijd gericht op het terugbrengen van de natuurlijke balans. De huidspecialisten van Vital zijn opgeleid tot Rejuvi-deskundigen. Zo passen wij veel onderdelen van de Chinese huiddiagnose toe, die gebruik maakt van het feit dat het gehele lichaam terug te vinden is in het gelaat.

Rejuvi maakt gebruik van de meest zuivere en hoogwaardige werkstoffen in hoge concentraties. Het merk werkt niet met standaardlijnen voor bijvoorbeeld de droge huid, gevoelige of vette huid, maar kijkt naar welke werkstoffen jouw huid op dit moment nodig heeft. Zo verbetert jouw huid directer en effectiever.

Toepassing
Pigmentvlekken, eczeem, rosacea of acne zijn huidproblemen waar je met een goed advies van de huidtherapeut en met de juiste producten van Rejuvi mee geholpen kan worden. Daarnaast heeft Rejuvi een lijn met zonbeschermingsproducten.

Harsen

Harsen is een relatief simpele manier voor het verwijderen van ongewenst haar op het gezicht en het lichaam. Vital Huidinstituut maakt gebruik van verschillende manieren van harsen, namelijk met striphars, filmhars en met het harsstokje. Harsen kan gevoelig of pijnlijk zijn. Wel ben je na een harsbehandeling meerdere weken haarvrij!

Striphars
Deze hars kleeft zowel aan de haren als aan de huid en is efficiënter voor grotere, minder gevoelige oppervlakken, zoals de benen, billen, armen en rug. Als jouw gezichtshuid niet zo gevoelig is, dan kan die ook met striphars behandeld worden.

Filmhars
Filmhars kleeft alleen aan de haren en niet aan de huid. Daarom is filmhars meer geschikt voor de gevoelige huid, zoals de gezichtshuid en de bikinilijn, en wordt de kans op huidirritaties tot een minimum beperkt. Maar filmhars heeft meer voordelen: bij verwijdering van de haren zal de huid minder geïrriteerd zijn. Hierdoor is de behandeling minder pijnlijk. Bij een behandeling met filmhars wordt de huid niet beschadigd of gepeeld, waardoor de kans op pigmentvlekken minder groot is. Bovendien kan met filmhars, in tegenstelling tot striphars, hetzelfde huidoppervlak meerdere keren worden geharst. Dit is een groot voordeel bij hardnekkige haren die niet in één keer allemaal gelijk weg te harsen zijn. Dergelijke haren komen vaker voor op de gevoelige zones, zoals de bikinilijn, de oksels en de bovenlip.

Harsstokje
Een bijzondere, nauwkeurige en effectieve manier van harsen. Met een puntachtig houten stokje kan heel nauwkeurig en precies elk deel van het gezicht worden geharst. De haren blijven veel langer weg, doordat er met kleine trekbewegingen en dicht langs de huid wordt gewerkt. Zo kunnen kleine liprandjes, neusdelen en oren volledig haarvrij gemaakt worden.

Toepassing
Vrijwel alle behaarde lichaamsgebieden kunnen geharst worden:

-wenkbrauwen
-kin
-hals
-bovenlip
-neus
-oren
-zijkant gezicht
-bikinilijn
-oksels
-armen
-benen
-rug

Coaguleren

Bij coagulatie worden kleine, goedaardige oneffenheden op de huid weggebrand. De specialist gebruikt een klein, heet naaldje om het plekje te laten verdampen, waarna het brandwondje snel geneest.

Toepassing
Coagulatie kan worden toegepast bij:

-couperose
-spider naevus
-steelwratjes (fibromen)
-kleine verhevenheiden op de huid, zoals moedervlekken, bultjes en wratjes

De behandeling
Couperose en spider naevus
De huid wordt vóór de behandeling gedesinfecteerd en eventueel verdoofd. Tijdens de behandeling gaat de specialist met een klein naaldje oppervlakkig de huid in. Het naaldje wordt warm en daardoor lossen de eiwitten in het bloedvaatje op. Het bloed stolt en het vaatje verdwijnt. Er ontstaat een korstje dat na een paar dagen genezen is.

Steelwratjes en kleine verhevenheden
De huid wordt vóór de behandeling gedesinfecteerd en eventueel verdoofd. De specialist raakt het steelwratje met een klein, heet naaldje of bolletje aan waardoor het steelwratje wegbrandt. Er ontstaat een korstje dat na een paar dagen genezen is.

Verven & epileren

Als jouw wenkbrauwen en wimpers licht van kleur zijn, dan kun je ze laten verven. Hierdoor worden ze intenser en opvallender van kleur en dit komt jouw expressie ten goede. Na de behandeling hoef je een aantal weken niet meer naar je wenkbrauwen en wimpers om te kijken. Handig voor als je niet dagelijks mascara wilt dragen, vaak sport of op vakantie gaat.

Epileren wenkbrauwen
Je wenkbrauwen geven vorm en uitdrukking aan je gezicht. Het is dus belangrijk dat ze altijd mooi in vorm zijn. De huidspecialist zorgt ervoor dat de vorm van je wenkbrauwen precies bij jouw gezicht past en dat je een aantal weken lang kunt genieten van perfecte wenkbrauwen.

GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN ONZE BEHANDELINGEN?

Vraag dan een demonstratie aan of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!