fbpx
Zonder naalden en injecties huidveroudering tegengaan!

Zonder naalden en injecties huidveroudering tegengaan!

Als jij in de spiegel kijkt, dan zie jij eigenlijk iemand die je niet herkent. Van binnen voel je je jong en fris, maar je spiegelbeeld doet het tegenovergestelde vermoeden. Oké, je hebt inmiddels al een paar jaar geleden de veertig aangetikt. Maar dat betekent niet dat jij niet mag balen van die hangende oogleden! Tenslotte zorgen deze er wel voor dat jij een meer vermoeide uitstraling krijgt. Ook lijk je hierdoor zómaar een paar jaar ouder dan je in werkelijkheid bent.

Huidveroudering

Helaas: ook hangende oogleden kunnen het gevolg zijn van huidveroudering. Je hoeft je echter niet aan te melden voor een ingrijpende behandeling. Want wist je dat er naast een ooglidcorrectie ook minder ingrijpende manieren zijn om weer een open, frisse blik te krijgen? Tijd om kennis te maken met de nieuwste behandeling op het gebied van huidverbetering en huidverjonging: de Hot Plasma behandeling!

Hangende huid

Bij het ouder worden verliest je huid bepaalde huididentieke stoffen die ervoor zorgen dat zij elastisch en stevig blijft, zoals elastine en collageen. Het missen van deze twee belangrijke stoffen zie je terug in je huid: de huid begint te hangen.’

Hot Plasma: hoe werkt het?

Tijdens een huidbehandeling met Hot Plasma wordt de celvernieuwing van je huidgestimuleerd, waardoor je huid strakker wordt. De plasma-energie die vrijkomt tijdens de behandeling, dringt tot een geoorloofde diepte in de huid door. Zo wordt je huid gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Niet alleen wordt je huid strakker, ook de structuur van je huid wordt beter. Ideaal om de slappe huid van de oogleden te verstrakken. Maar ook andere tekenen van veroudering, zoals kraaienpootjes en rokerslijntjes, kunnen met Hot Plasma worden aangepakt.

De behandeling

Marjan: ‘Een Hot Plasma behandeling wordt uitgevoerd met de plasmapen. De plasmapen zet plasma-energie om in warmte. Als het puntje van de plasmapen boven je huid wordt gehouden, ontstaat er een kleine fijne straal met geladen deeltjes, die vervolgens de huid raakt. Dit heeft het gevolg dat kleine stukjes van je bovenste huidlaag verdampen. Hierdoor zullen de huidvezels zich samentrekken, waardoor er een liftend effect ontstaat. Tegelijk krijgt de celvernieuwing in de diepere huidlagen een boost, waardoor er weer gezonde, nieuwe huid wordt aangemaakt. Het resultaat: een betere kwaliteit van je huid! Dus hallo strakke oogleden en vaarwel lijntjes en rimpeltjes!’

Pijnlijk?

Je hoeft niet heel lang in de behandelstoel te liggen: afhankelijk van het te behandelen gebied duurt de Hot Plasma behandeling 5 tot 15 minuten. Een half uur voordat de behandeling begint, brengt de behandelend huidspecialist een verdovende crème aan. Wanneer de behandeling voorbij is, kun je even rustig bijkomen met thee of een glaasje water. Na de behandeling is er op de behandelde huid een patroon te zien van kleine korstjes. Deze zullen er gedurende de dagen erna vanzelf afvallen. De behandelend huidspecialist zal je advies geven over een goed herstel en een goede nazorg. In elk geval merk je na een paar dagen echt dat ‘wauw’- effect! Je zult zien dat je huid strak is en dat je weer geniet van een mooie, frisse blik.

Je huid in balans

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen met plasma-energie. Met een persoonlijke aanpak en benadering helpen wij jou graag om jouw huid in balans te brengen. Wil jij meer weten wat de huidspecialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op voor een uitgebreid kosteloos intakegesprek!