fbpx

Wat leuk je dat meer over mij wilt weten. Mijn naam is Homeira en ik ben visagiste bij Vital Huidinstituut. Alles rondom het onderwerp beauty heeft mij vanaf kleins af aan al geïnteresseerd. Mijn passie voor make-up was er al sinds mijn zesde levensjaar. Ik droeg in die tijd heel graag de bruidsjurk van mijn moeder en maakte mijn gezicht op met 1 lippenstift.

Als afgestudeerd marketing & communicatie specialist kon ik mijn liefde voor visagie nooit helemaal loslaten en maakte ik altijd met plezier iedereen op die daarom vroeg. Mijn carrière als make-up artist en haarstylist begon in juli 2014, nadat ik was afgestudeerd bij één van de beste visagie scholen: ‘de School van Mieke Petiet’. Sindsdien werk ik voor verschillende opdrachtgevers waaronder Vital Huidinstituut.

Vanaf 2011 ben ik vaste klant van Vital Huidinstituut. Net als iedereen heeft ook mijn gezicht de juiste behandeling en verzorging nodig, want de basis van een mooie make-up begint altijd bij een goed verzorgde huid.
Wanneer de basis gelegd is, begint voor mij de uitdaging om jouw gezicht te ’lezen’. Door gebruik te maken van kleuren en materialen accentueer ik jou natuurlijke schoonheid. Voor iedere gelegenheid weer een andere look creëren, daar focus ik mij elke keer weer met zoveel plezier en enthousiasme op.

Heb je na het lezen van mijn verhaal interesse…. en wil je graag meer weten over jou specifieke look? Ik vertel je er graag over tijdens een kennismakingsgesprek. Al jouw wensen worden dan op een rijtje gezet en ik zal je over mijn ideeën vertellen je daarna met veel plezier een mooie offerte aanbieden.